2020.03.12 Măsuri luate cu privire la accesul și programul cu publicul în Primăria Baciu

03.12.2020
2020.03.12 Măsuri luate cu privire la accesul și programul cu publicul în Primăria Baciu
FOTO:


       În contextul epidemiei de Coronavirus ( COVID 19) din România pentru a proteja sănătatea cetățenilor și a funcționarilor Primăriei Baciu s-au dispus următoarele măsuri necesare în ceea ce privește accesul în clădirea primăriei și derularea activității primăriei Baciu:

1. În cazul în care aveți nevoie de unele îndrumări, informații, documente sau trebuie să depuneți / ridicați diferite documente de la Primăria Baciu vă rugăm să ne contactați în prealabil la numerele de telefon 0264260314 ; 0264260355, prin Fax 0264260699, prin mail primariabaciu@hotmail.com sau prin intermediul site-ului oficial www.primaria-baciu.ro secțiunea sesizează o problemă; pentru a vedea dacă este neapărat necesară deplasarea dvs. la sediul primăriei Baciu. Vă asigurăm că veți primi răspuns la tot ceea ce transmiteți în modul online în cel mai scurt timp posibil.

 

2. Accesul în clădirea primăriei se va face doar pe la intrarea principală (dinspre Aleea Nufărului) .

 

3. În clădire vor intra maxim 5 persoane concomitent.

 

4. La intrare în clădirea primăriei fiecare cetățean își va dezinfecta mâinile cu soluția de dezinfectat pusă la dispoziție de către primăria Baciu

 

5. Plata impozitelor și taxelor locale, în măsura în care este posibil vă recomandăm să o faceți prin internet banking, utilizând informațiile disponibile pe www.primariabaciu.ro sau dacă vă deplasați la primărie, cu cardul de credit sau de debit, pentru a reduce la minimul riscul de îmbolnăvire prin manipularea bancnotelor și monedelor.

 

6. În măsura în care este posibil vă rugăm să folosiți serviciile online disponibile pe www.primaria-baciu.ro secțiunea servicii online